Døre og vinduer

Udskiftning af vinduer og døre

Der kan være mange gode grunde til at få udskiftet sine vinduer og døre. Måske er de nuværende vinduer gamle og slidte, og derfor utætte? Måske er det tid til at få en grønnere løsning med større isoleringsevne? Eller måske en kombination?

Hos Klyverbyg hjælper vi dig når du ønsker udskiftning af vinduer og døre.

Vi tilbyder også at lave:

Mulighederne er mange og det kan derfor være svært at vælge hvilke nye vinduer og døre man skal have.

  • Skal det være i træ eller træ/alu?
  • Skal det være med to- eller tre-lags glas?
  • Kan det betale sig at vælge støj- eller solreducerende glas?
  • Hvilken type passer bedst til udseendet af din bolig?

Der kan være mange spørgsmål, og derfor yder vi professionel og kompetent rådgivning, så du får de helt rigtige døre og vinduer. Sammen finder vi præcis den løsning der passer til netop dit hjem, som matcher boligens stil, dine ønsker og ikke mindst din økonomi.

Mere end bare vinduer og døre

Hos Klyverbyg hjælper vi både private såvel som virksomheder, institutioner og ejendomsforeninger med udskiftning af vinduer og døre.

Vi monterer alle typer vinduer og døre, hvad enten du ønsker store glaspartier i stuen der giver masser af lys, Velux ovenlysvinduer i skråvæggene som giver en nyt lys og ny udsigt, eller blot en nyere udgave af de nuværende vinduer.

Vi er med dig fra start til slut, fra rådgivning og valg af vinduer til når de nye døre og vinduer er monteret og sidste finish er sat.

Spar penge på energiregningen med udskiftning af vinduer

Udskiftning af vinduer og døre kan for nogen virke som en stor økonomisk udgift. Det er det også – på den korte bane. På længere sigt vil der nemlig være mange penge at spare på at få udskiftet sine vinduer og døre til en moderne og energirigtig løsning med forhøjet isoleringsevne.

Samtidig forøger nye vinduer og døre boligens værdi hvis du står og skal sælge din bolig.

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Anders

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.