Få et nyt tag og giv huset nyt liv

Trænger dit tag til en kærlig hånd? Hos Klyverbyg er vi eksperter i at renovere, reparere og anlægge nyt tag. Giv din bolig nyt liv med et nyt tag eller forlæng levetiden på dit nuværende.

Vi arbejder typisk med følgende typer nyt tag:

Teglsten
Betontegl
Eternit
Trapez

Det kan være svært for det utrænede øje at vurdere, om taget kan “nøjes” med en renovering i form af reparation og/eller en omgang maling, eller om taget er i så dårlig stand, at der er behov for at få det skiftet.

Hos Klyverbyg har vi gennemgående erfaring med tagarbejde og kan derfor yde kompetent rådgiving og vejledning omkring de bedste løsninger for dig, dit tag og din økonomi.

Har du allerede taget beslutningen om at få et nyt tag, er der en række oplagte tiltag, der er værd at overveje at få lavet, når nu taget allerede er åbnet op.

Det kan bl.a. være:
Ovenlysvinduer

Hvis ikke der er efterisoleret indefra, vil der som oftes ikke være ret meget isolering i taget, og det kan derfor betale sig at efterisolere taget.

Kvist

Du har måske altid drømt om at få lavet en den der flotte kvist som naboen har? Overvej om den ikke skal laves imens taget er åbnet op.

Skal det være en saddeltkvist, fladtagskvist eller en rytterkvist? Spørgsmålene kan være mange, og hos Klyverbyg yder vi gerne faglig rådgivning og kommer med ideèr til udseneendet på kvisten.

Et godt alternativ til en kvist er en VELUX CABRIO® tagaltan.

Ovenlysvinduer

Har du ikke ovenlysvinduer i taget i forvejen, skal du overveje muligheden for at montere disse. Ovenlysvinduer er rentabelt, da din boligs værdi vil forøges ved montering af disse. Tilmed vil det bidrage til et bedre indeklima i dit hus og du vil ydermere få masser af naturligt lys ind i din bolig.

Læs mere om Velux ovenlysvinduer

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Anders

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.