Udskift det gamle tag og giv huset et nyt udseende

Trænger det gamle tag til at blive udskiftet?

Klyverbyg står klar til at udføre opgaven, hvis dit tag er blevet slidt og skal skiftes eller hvis der er kommet utætheder og du blot ønsker at få tætnet disse.

Vi udfører tage inden for følgende tagtyper:

  • Teglsten
  • Betontegl
  • Eternit
  • Trapez

Har du taget beslutningen om at skifte taget, er det en god idé, at overveje om nedenstående kunne give mening at lave i forbindelse med, at taget er åbnet op. Læs mere her.

Hvis ikke der er efterisoleret indefra, vil der som oftes ikke være ret meget isolering i taget, og det kan derfor betale sig at efterisolere taget.

Kvist

Du har måske altid drømt om at få lavet en den der flotte kvist som naboen har? Overvej om den ikke skal laves imens taget er åbnet op.

Skal det være en saddeltkvist, fladtagskvist eller en rytterkvist? Spørgsmålene kan være mange, og hos Klyverbyg yder vi gerne faglig rådgivning og kommer med ideèr til udseneendet på kvisten.

Et godt alternativ til en kvist er en VELUX CABRIO® tagaltan.

Ovenlysvinduer

Har du ikke ovenlysvinduer i taget i forvejen, skal du overveje muligheden for at montere disse. Ovenlysvinduer er rentabelt, da din boligs værdi vil forøges ved montering af disse. Tilmed vil det bidrage til et bedre indeklima i dit hus og du vil ydermere få masser af naturligt lys ind i din bolig.

Læs mere om Velux ovenlysvinduer

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

© Copyright - Klyverbyg