Velux ovenlysvinduer

Ovenlysvinduer

Åben op, luk lyset ind og få større glæde i hverdagen.

Et ovenlysvindue er ikke bare et vindue.

I dag kan et ovenlysvindue fra Velux meget mere end blot at åbne og lukke. Det bidrager blandt andet til bedre helbred, godt indeklima, større salgsværdi og kan ydermere give dit hus en wow-effekt.

Vi er hos Klyverbyg eksperter inden for Velux ovenlysvinduer, og vejleder- og udfører gerne monteringen af dine nye Veluxvinduer.

Hvad koster ovenlysvinduer?

Der er ikke nogen fast pris på nye ovenlysvinduer, da det afhænger af konstruktionen af dit hus, placeringen af vinduerne i taget og meget andet.

Til gengæld viser en undersøgelse foretaget af Boligsiden for VELUX Danmark, at dit hus i gennemsnit stiger 107.873 kroner i værdi, hvis du installerer ovenlys i dit taget. Læs artiklen her.

Ønsker du et uforpligtende tilbud på ovenlysvinduer, kan du altid kontakte os ved at sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk, ringe til os på 30 35 35 73 eller udfylde kontaktformularen længere nede på siden.

Herunder kan du se et par priseksempler fra Velux på ovenlysvinduer inkl. montering.

Vilkår for priseksempler:

Max. 1,5 m til ovenlysvinduets bund målt fra gulvet.
Tilbuddet gælder for montering i tegltag med undertag.
Prisen er inkl. bortskaffelse af affald.
Prisen er beregnet uden stillads. 
Øvrige betingelser indgås i henhold til AB Forbruger.

Priseksempel 1

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyurethan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Eksisterende lysning genanvendes.

I alt: Din pris kr. 14.500 inkl. moms

Priseksempel 2

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyurethan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Nylysning monteres i MDF/Gips med isolering bag lysning, samt ny BBX dampspærre etableres – klar til maler.

I alt: Din pris kr. 16.500 inkl. moms

Priseksempel 3

A: Nyt VELUX ovenlysvindue GPU MK08 0068 tophængt ovenlysvindue i polyuretan med 3-lags lavenergiglas samt EDW MK08 2000 inddækningspakke inkl. isoleringssæt.

B: Nyt VELUX lysningspanel LSC anvendes, opdateres med isolering og dampspærre – Ingen behov for afsluttende malerarbejde.

I alt: Din pris kr. 19.900 inkl. moms

Parcelhus i Birkerød

På en villavej i Birkerød har familien Schneider hjemme. For nylig fik de monteret fire ovenlysvinduer i parcelhusets køkken for at give det en tiltrængt vitaminindsprøjtning i form af naturlig lys og luft.

”Her er ultralyst og meget, meget venligt. Vi nyder at opleve sollyset vandre rundt i køkkenet. Det ændrer rummets udtryk time for time. Og når solen ikke skinner, er her stadig lyst bare på en lidt mere rolig måde,” siger Rikke Schneider.

Læs mere og se flere billeder her.

Antal Velux produkter: 4

Samlet pris: 102.000,-
Montering og produktpris

Fladt tag i Fredensborg

Da familien Andersen Nielsen købte en mørk, slidt bolig fra 1966 i Fredensborg, gik renoveringen straks i gang. En tilbygning, en ændret planløsning, fire fladtagsvinduer og en lystunnel senere fremstår huset i dag moderne og med så meget dagslys i alle rum, at stemningen i hjemmet er totalt forandret.

Det var i første omgang ikke huset, men en gammel vild have, som Torben Thornæs Andersen og Karin Sandager Nielsen faldt for. Haven havde flere sjældne træer og buske, som over årene havde fået lov til at vokse så vildt.

Læs mere og se flere billeder her.

Antal Velux produkter: 5

Samlet pris: 88.000,-
Montering og produktpris

Velux dagslysrådgiver

Som VELUX dagslys-rådgiver sikrer vi

mere dagslys – og bedre indeklima i din bolig.

Som VELUX dagslys-rådgiver tilbyder vi særlige kompetencer i forbindelse med VELUX ovenlysløsninger.

Som VELUX dagslys-rådgiver har vi gennemført et uddannelsesforløb i samarbejde med VELUX Danmark A/S. Du kan derfor trygt regne med kompetent og faglig rådgivning om mulighederne med VELUX ovenlysløsninger i netop din bolig:

  • Optimal placering af ovenlys
  • Bedre ventilation og indeklima
  • Valg af produkter og tilbehør

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

© Copyright - Klyverbyg