Nyt gulv

Skal du have lagt nye gulve? Så har Klyverbyg ekspertisen til at levere et resultat af højeste kvalitet.

Efter mange år i faget, har vi oparbejdet stor erfaring med mange typer træmaterialer til gulve.

Vi ved hvilke materialer der er solide og stærke, hvilke der egner sig bedst til samtlige rum i boligen, hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk samt hvilke gulve der er nemme at vedligeholde.

At lægge gulv er en større opgave, der kan være svær at klare på egen hånd. Det kan derfor anbefales at få opgaven udført af et firma med den rette faglærte ekspertise – og den har vi hos Klyverbyg.

Uanset om du ønsker laminatgulve, vinylgulve, lamelgulve eller plankegulve, kan Klyverbyg løfte opgaven.

Dit hjem – vi er gæster.
Hos Klyverbyg ved vi, at det aldrig er belejligt, at have håndværkere i huset. Som vi ser det, er det os der er på besøg i dit hjem, og vi tager derfor naturligvis hensyn til både dig og dine ejendele.

Efter hver endt arbejdsdag rydder vi op og støvsuger, således, at vi generer så lidt som muligt i byggeperioden.

Isolering af gulve

Når du skifter dit gamle gulv ud med et nyt, vil det ofte kunne betale sig at efterisolere gulvkonstruktionen.

Har du eksempelvis et hus med uopvarmet kælder, vil det være en fordel at efterisolere denne. Med efterisolering vil du opleve, at der holdes bedre på varmen, desuden vil du se en stor forskel på varmeregningen.

Har du et terrendæk under gulvet, er det også muligt at efterisolere. Dette er dog mere omfattende, da det kræver, at vi banker betonen op, efterisolerer og derefterefter støber et nyt betondækken

Mulighederne er mange når det kommer til gulve og gulvkonstruktioner, så lad os tage en snak omkring dit gulvprojekt og sammen finde den løsning, der passer til dig og dit hjem.

Gulvtyper

  • Plankegulv
  • Lamelgulv
  • Parketgulv
  • Sildebensparket
  • Spånpladegulv
  • Klikgulv

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

© Copyright - Klyverbyg