Vi lægger dit nye gulv

Går du og drømmer om et nyt gulv? Vi har ekspertisen til at lægge gulve af allerhøjeste kvalitet. Æstetik, holdbarhed og komfort er nøgleordene, når du har Klyverbyg med på holdet.

Vi kan hjælpe med at lægge dit nye gulv i forskellige typer:

  • Trægulve
  • Massive plankegulve
  • Lamelgulve
  • Parketgulve (herunder sildebensparket)
  • Spånpladegulve
  • Klikgulve
  • Vinylgulve

Efter mange år i faget, har vi oparbejdet en gennemgående erfaring i arbejdet med gulve i en lang række forskellige træsorter. Vi kan for eksempel lægge dit nye trægulv i bøg, eg eller ask.

Vi ved hvilke materialer der er solide og stærke, hvilke der egner sig bedst til samtlige rum i boligen, hvilke der fremhæver boligens æstetiske udtryk samt hvilket nyt gulv der er nemmest at vedligeholde. At lægge nyt gulv er en større opgave, der kan være svær at klare på egen hånd. Det kan derfor anbefales at få opgaven udført af et firma med den rette faglærte ekspertise – og den har vi hos Klyverbyg.

Vi tilbyder også at lave:

Isolering af gulve

Når du skifter dit gamle gulv ud med et nyt, vil det ofte kunne betale sig at efterisolere gulvkonstruktionen.

Har du eksempelvis et hus med uopvarmet kælder, vil det være en fordel at efterisolere denne. Med efterisolering vil du opleve, at der holdes bedre på varmen, desuden vil du se en stor forskel på varmeregningen.

Har du et terrændæk under gulvet, er det også muligt at efterisolere. Dette er dog mere omfattende, da det kræver, at vi banker betonen op, efterisolerer og derefter støber et nyt betondækken.

Mulighederne er mange når det kommer til gulve og gulvkonstruktioner, så lad os tage en snak omkring dit gulvprojekt og sammen finde den løsning, der passer til dig og dit hjem.

Fokus på den gode oplevelse

Dit hjem – vi er gæster.

Hos Klyverbyg ved vi, at det aldrig er belejligt, at have håndværkere i huset og få lagt nyt gulv. Som vi ser det, er det os der er på besøg i dit hjem, og vi tager derfor naturligvis hensyn til både dig og dine ejendele. Efter hver endt arbejdsdag rydder vi op og støvsuger, således, at vi generer så lidt som muligt i byggeperioden.

Vi har fokus på den gode oplevelse, da det skal være en god og tryg proces, når vi lægger nyt gulv. Vi ved at god kommunikation og god opførsel giver de bedste resultater.

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Anders

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.