Vinder af Årets Tømrer 2021

Vinder af Årets Tømrer 2023

Finalist til Årets Tømrer 2024

Klyverbyg tømrer og snedker

Mit navn er Anders Klyver, og i 2018 startede jeg Klyverbyg. Efter flere år i andre firmaer ønskede jeg at blive selvstændig og prøve kræfter med at stå på egne ben. Min vision er at blive kundernes foretrukne samarbejdspartner, som de kender på den gode service og de bedste løsninger.

Jeg værdsætter et tæt forhold til mine kunder, som plejes gennem hele forløbet. Det giver mine kunder en tryghed, som jeg mener er vigtig, når man skal overlade sit hus i andres hænder. Jeg har altid en god dialog med mine kunder, så vi kan finde frem til de præcise ønsker, der måtte være. Med løbende dialog kan vi undervejs justere, hvis der skulle være brug for det. På den måde er du altid sikret det resultat, du ønsker.

Med mere end 14 år i branchen har jeg et bredt kendskab til materialer og teknikker, der skal til for at give mine kunder et godt og holdbart resultat.

Jeg mener, det er vigtigt at rådgive og vejlede sine kunder, så de på baggrund af min ekspertise kan træffe de valg, der i sidste ende giver dem det resultat, de søgte. Jeg går ikke på kompromis med kvaliteten af mit arbejde og udfører derfor kun holdbare og godkendte løsninger.

Skal vi tage et kig på dit byggeprojekt?

Har du lyst til at få startet dit byggeprojekt og have en dygtig fagmand ved din side, så tøv ikke med at kontakte mig. Udfyld formularen her på siden, så vender jeg tilbage hurtigst muligt, så vi kan aftale en dato for besigtigelse af din opgave. Jeg tilbyder alle mine kunder et uforpligtende tilbud på deres projekter, der alle bygger på fornuftige priser.

Hvad siger vores kunder?

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.

Anders

Få et uforpligtende tilbud

Ønsker du et uforpligtende tilbud, kan du udfylde formularen her, ringe til os på 30 35 35 73 eller sende en e-mail til kontakt@klyverbyg.dk.